Výběrové řízení - velitel vojsk
+7
vypravci
sadal
Edie
haanny10
Cody
Marek9
Eximius
11 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Výběrové řízení - velitel vojsk
Díky chlapáci za důvěru, moc si toho vážím...budete-li mi pomáhat vašemi radami, tak si myslím, že by neměl být problém!...To už rovnou můžeme udělat nějakou radu starších, kde by probíhalo hlasování apod.
Cody- Po?et p?ísp?vk? : 182
ahoj
nechci se tady nějak rozepisovat ale asi chci napsat že jsem poctěn funkcí stejně jako Cody no a já osoběně, ikdyž budu jen zástupce, se budu co nejvic snažit pro dobro aliance... a doufám, že nás bude aliance co nejmín potřebovat a všechno se vyřeší diplomaticky (né aby to vypadalo že jsem línej )... páč ve válce trpí obě strany takže caw
Edie- Po?et p?ísp?vk? : 142
Eximius napsal:Flooty napsal:Já bych na to asi neměl nervy. Už takhle na travianu strávim fůru času a ve funkci generála bych musel znát rozmístění všech hráčů, co na který světový straně komu hrozí, vymejšlet, kdo komu pošle podpory, pak se dohadovat že je neposlal na čas... to se radši budu učit na státnici Každopádně pokud mě někdo požádá o radu nebo pomoc, klidně sdělím svůj názor. Takže pokud by se hledal kandidát na funkci "šedá eminence pro zákulisní vojenské praktiky a vyjednávání" tak bych to vzal
Ano, takovýto přehled by měl mít každý hráč vedení. Ale na druhou stranu všeho moc škodí, není možný vědět a pamatovat si úplně všechno. Velitel vojk by měl mít alespoň základní přehled o rozmístění naší aliance na mapě a jejich sousedech. To není nic složitého, stačí si zapnout travmap. Důležité je aby měl strategické a taktické uvažování a uměl uspořádat efektivní obranu i útok.
měl by mít přehled hlavně o všem a hlavně by tu měl trávit dost času a jak tady Cody někde psal tak je tu cca 2h denně a to na generála je dost málo... tato hra obnáší všechen volný čas...
sadal- Po?et p?ísp?vk? : 71
Protože se do výběrového řízení přihlásil jen jeden člověk (dlaší na post jeho zástupce) a všichni s nimi souhlasíte a podporujete je, je zbytečné organizovat hlasování. Proto přeji Codymu a Ediemu hodně pevných nervů a hodin strávených u travianu
Eximius- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 42
Protože nás Cody opustil , musíme najít nového velitele vojsk. Prozatím bych do této funkce jmenoval Edieho (pokud bude souhlasit tak i natrvalo), jako současného zástupce. Takže kdo máte o funckci velitele, případně zástupce zájem, pište.
P.S. nehlaste se všichni
P.S. nehlaste se všichni
Eximius- Admin
Čau,zkusim to,zkušenosti mám a chtěl bych pomoci.Pokusím se zapojit všechny.To potom kdyžtak napíšu.
Marek9- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 215
Takže to vypadá, že se nikdo další o funkci ve vedení nazajímá, proto jsem se rozhodl Marka9 jmenovat do funkce velitele vojsk. Doufám že v ní vydrží déle než Cody
Eximius- Admin
JJ taky doufám,že to Markovi vydrží trochu déle než Codymu,který se na křesle legáti bohužel moc dlouho neohřál.
vratnasek- Po?et p?ísp?vk? : 4
hmm tjn ale tak uz to chodi ale stve me ze se ty generalove tak stridaji
Barry- Po?et p?ísp?vk? : 301
jak už jsem řekl,v této ali budu,do kdy kdy tu budou aktivní lidi.
Legáty budu dokdy,kdy bude se mnou min 1/2 lidí nespokojena,nebo mě vedení z této funkce nevyhodí
Legáty budu dokdy,kdy bude se mnou min 1/2 lidí nespokojena,nebo mě vedení z této funkce nevyhodí
Marek9- Admin
hehe to je dobre,prave ses upsal na dozivoti:D
vypravci- Po?et p?ísp?vk? : 97
vypravci napsal:hehe to je dobre,prave ses upsal na dozivoti:D
na doživotí tejhle ali.... jestli nás LEGI nepošle ke dnu
Edie- Po?et p?ísp?vk? : 142
Edie napsal:vypravci napsal:hehe to je dobre,prave ses upsal na dozivoti:D
na doživotí tejhle ali.... jestli nás LEGI nepošle ke dnu
mě určitě ne!!! a je vidět jak se k tomu stavíš udělej pořádnou armádu a běž do nich...
sadal- Po?et p?ísp?vk? : 71
myslíš???těch aktivních tu moc neni a až budu vědět,že to odejde,tak to tady nebude mít cenu.
Marek9- Admin
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: